Welcome
Login / Register

Most popular


  • عکسهای جدید بازیگران و فرزندان




    لادن طباطبایی و دخترش




    ناز آفرین کاظمی و پسرش




    مجید مظفری و دخترش




    شیما نیک پور و پسرش




    اکبر عبدی و دخترش المیرا+علیرضا خمسه




    محمد رضا شریفی نیا و دخترش مهراوه





    پژمان بازغی و دخترش نفس




    پویا امینی و پسرش








    جدید ترین عکس های الهام چرخنده























    Read more »

  • از استانبول تهران تا استانبول ترکیه

    از استانبول تهران تا استانبول ترکیه







    نور و مهند



    سریال های ترکیه یی» این روزها به میهمان تازه سفره سرگرمی بینندگان شبکه های ماهواره یی تبدیل شده است. سریال هایی با حضور بازیگران جوان و خوش چهره، دکورهایی جذاب و رنگارنگ و داستان هایی که لحظه یی هوش و عقل مخاطب را به حال خود رها نمی کند و گاه چندین ماه بی وقفه مخاطب را در ساعتی مشخص پای صفحه تلویزیون می نشاند تا تصاویری دلربا از کشور ترکیه را مقابل چشمان او به نمایش بگذارد. موج فراگیر پخش این سریال ها در سال های اخیر و تاثیرات مخرب فرهنگی آنها و نیز تناقض محتوایی آنها با واقعیت های جامعه ترکیه موضوعی است که در این گزارش به آن پرداخته شده است



    از استانبول تهران تا استانبول ترکیه



    «استانبول» نام چهارراهی در تهران است که با صرافی ها و دلارفروش هایش شهرت دارد. چند بوتیک فروش وسایل خارجی، سفارت انگلستان، سفارت ترکیه و چندین مرکز بزرگ خرید در اطراف این چهارراه برای همه مردمی که گهگاه از این محدوده تردد می کنند، مکان هایی آشناست اما «استانبول» واقعی شهری آسیایی- اروپایی در ترکیه است که برای سال هایی بسیار طولانی مقصد گردشگری ایرانیان بوده است. شهری که بسیاری ایرانیان خارج رفته حداقل یک بار در زندگی گذرشان به آنجا افتاده است و اغلب ایرانیان اروپارفته در مسیر خود به قاره سبز از آن عبور کرده اند.


    استانبول سال هایی طولانی برای ایرانیان مکانی برای پرش به قاره اروپا بوده است. این موضوع آنقدر پررنگ بوده که در فیلم های مختلفی نیز به آن پرداخته شده است. «دیدار در استانبول»، «مزد ترس» و «آدم برفی»سه نمونه از آثار قدیمی در این زمینه است و سریال «مرگ تدریجی یک رویا» و فیلم سینمایی «بغض» دو نمونه از آثار جدیدتر در این عرصه هستند که البته در تمام آنها تصویری نه چندان مطلوب از این کشور و شهر ارائه می شود. با رونق گرفتن شیخ نشین دوبی برای مدتی بازار توریستی استانبول سرد شد. در فیلم سینمایی «نقاب» ساخته کاظم راست گفتار صحنه یی وجود دارد که در آن پارسا پیروزفر به امین حیایی پیشنهاد می کند به دوبی بروند. امین حیایی می پرسد: دوبی کجاست؟ و بعد دیالوگی میان آنها رد و بدل می شود که در آن دوبی با استانبول مقایسه می شود و پیروزفر خطاب به حیایی می گوید: «دوبی از استانبول هم بهتره»!


    اما حالاچند سالی است استانبول در مسیری متفاوت از گذشته قرار گرفته است. این کشور با بهره گیری از ابزاری به نام «سریال» رسانه های دنیا را تسخیر کرده و موفقیت اقتصادی بی نظیری را برای خود رقم زده است. موفقیتی که در آن شبکه های ماهواره یی فارسی زبان نیز بی تاثیر نیستند.


    بازاری برای فروش سریال های ترکیه یی



    اسفندماه هر سال در کشور ترکیه بازاری با نام «دیسکوپ» برگزار می شود. این بازار بزرگ ترین بازار فروش محصولات تلویزیونی در منطقه و بزرگ ترین بازار آسیایی در این زمینه است. در کنار این بازار در جنوب شرقی آسیا هم بازاری با نام «atf» وجود دارد که اقبال کمتری نسبت به آن وجود دارد و با رونق گرفتن بازار ترکیه، موفقیت اقتصادی کمتری دارد. در بازار دیسکوپ هر سال یکی از پرفروش ترین اقلام فرهنگی «سریال های ترکیه یی» هستند. این وضعیت در بازار «میپ» هم وجود دارد. این بازار مهرماه و فروردین ماه هر سال در کشور فرانسه برگزار می شود و در این بازار اروپایی هم سریال های ترکیه یی یکی از پرفروش ترین محصولات فرهنگی هستند. یکی از ایرانیانی که هر سال در این بازارها شرکت می کند و تمایلی به بیان نام خود ندارد، در این خصوص می گوید: «در این بازارها علاقه خریداران به سریال های ترکیه یی را دیده ام. این واقعیتی است که مردم کشورهای مختلف دنیا اعم از عرب ها، آسیایی ها و بخشی از مردم اروپا این سریال ها را دوست دارند و فقط بازار امریکا از این سریال ها در امان مانده است.»


    این فعال عرصه خرید و فروش فیلم در ادامه اضافه می کند: «بیشترین خریدار این سریال ها کشورهای عربی هستند. این سریال ها به جنس سریال سازی عرب ها بسیار نزدیک است. مثلادر سریال های ترکیه یی و عربی «بازی های اغراق شده» وجه مشترک است. البته در کارگردانی، سریال های ترکیه یی به سطح خوبی رسیده اند و فیلمنامه های آنها نیز حرفه یی تر شده است اما همچان بازی ها در کیفیت خوبی نیست.»




    سریال های ترکیه یی چگونه ساخته می شوند؟



    در کشور ترکیه سریال های ترکیه یی توسط شرکت ها تولید نمی شود بلکه این سریال ها توسط «شبکه های تلویزیونی» تولید می شوند. خصوصی سازی شبکه های تلویزیونی در این کشور باعث شده این شبکه ها به ثروتی افسانه یی دست پیدا کنند و به واسطه این سرمایه ها بتوانند سریال های خوب و سطح بالابسازند».


    «آک بلوت»، خبرنگار ترکیه یی مقیم تهران درباره روند تولید این آثار در کشور ترکیه می گوید: «ساخت این سریال ها تقریبا از حدود 10 سال قبل در ترکیه آغاز شد. در آن زمان ابتدا ساخت «نمایش های استودیویی» متداول بود که این سریال ها خیلی هم تاثیرگذار بود و با استقبال مواجه شد. مثلاسریال «کلید اسرار» یکی از این آثار بود که از سوی شبکه «stv» که شبکه یی اسلامی بود، تولید و بعدها توسط شبکه های دیگر هم تقلید شد.» جست وجویی در صنعت سریال سازی ترکیه نشان می دهد در حال حاضر شبکه «atv» یکی از مهم ترین تولیدکنندگان این سریال هاست. در کنار این شبکه «سامان یولو تی وی» هم شبکه دیگری است که گرایشی اسلامی دارد و بیشتر سریال های اسلامی تولید می کند اما از نظر توان مالی و ساخت سریال ضعیف تر از شبکه «atv» است. تولیدات «سامان یولو تی وی» تقریبا با معیارهای جامعه ایرانی هماهنگی بیشتری دارد. در این سریال ها زمینه های اخلاقی- اسلامی دیده می شود. «کلید اسرار» یکی از محصولات همین شبکه است که در 500 تا 800 قسمت تولید شده و صدا و سیما نیز آن را خریده و نمایش داده است. این شبکه به اهل تسنن ترکیه وابسته است و در آن سبک زندگی ترکیه یی ترویج می شود. طبق شنیده ها یک شبکه ایرانی هم اخیرا سریال دیگری را از این شبکه خریداری کرده که قصه آن در حال و هوای کلید اسرار است اما به لحاظ ساختار و قصه چند سر و گردن بالاتر از آن است.


    جم تی وی از راه می رسد



    شبکه ماهواره یی «جم تی وی» یکی از مهم ترین دلایل گرایش مخاطبان ماهواره به سریال های ترکیه یی است. این شبکه که تا چند سال قبل صرفا موسیقی پخش می کرد حالاگسترش پیدا کرده و در کنار کانال موسیقی شبکه یی هم برای پخش سریال های نمایشی دارد و قرار است در آینده یی نزدیک توسعه پیدا کند و به چندین شبکه دیگر تبدیل شود. طبق اطلاعاتی که یکی از دست اندرکاران این شبکه که مایل به ذکر نام خود نیست، در اختیار خبرنگار ما قرار می دهد، بخش عمده یی از این توسعه مرهون پخش سریال های ترکیه یی در این شبکه است. مدیر این شبکه یک ایرانی به نام «س. ک» است که سال ها در لندن زندگی می کرد و حالاچند سالی است در دوبی مستقر شده است. او تاجر است و در سال های گذشته قصد داشت در مالزی و ترکیه شبکه تلویزیونی راه اندازی کند اما حالادیگر در دوبی مستقر شده است. سریال های «نور و مهند»، «عشق ممنوع»، «عاصی»، «عشق و جزا» و... برخی آثار ترکیه یی است که تاکنون این شبکه ماهواره یی پخش کرده است. طبق اطلاعات به دست آمده مدیر این شبکه سریال «عشق ممنوع» را به قیمت یک میلیون دلار خرید و هنگام پخش این سریال چند برابر این رقم را از راه پخش تبلیغات به دست آورد. جالب است بدانید این سریال در رتبه بندی جهانی یکی از پربیننده ترین و پرفروش ترین سریال های دنیا بوده است.





    عشق ممنوع





    تغییر سبک زندگی مردم کشورهای عربی



    «نور و مهند» یکی از اولین سریال های ترکیه یی بود که پخش آن در دنیای عرب موج عجیبی از علاقه مندی مردم به سریال های ترکیه یی را به دنبال آورد. یکی از ایرانیانی که در سال 1388 در چند کشور عربی فعالیت داشته در توصیف این مساله می گوید: «در آن سال پخش سریال نور و مهند در چند کشور عربی باعث شد موج عظیمی از علاقه مردم نسبت به این اثر به راه بیفتد. پخش این سریال در میان خانواده های عربی مشکلات فراوانی را ایجاد کرده بود و حتی به جدایی زنان از همسران شان منجر شده بود. در یکی از کشورها مفتی اعظم فتوایی را درباره حرام بودن تماشای این سریال صادر کرد و در نقطه مقابل او، مردم علیه این مفتی و فتوای او تظاهرات کردند! کار به جایی رسید که پخش این سریال چنان علاقه یی در مردم چند کشور عربی نسبت به شخصیت «مهند» ایجاد کرد که در آن کشورها تورهایی به مقصد ترکیه برگزار شد که هدف نهایی آن دیدن بازیگر نقش اصلی این سریال یعنی «مهند» بود! البته کار به همین جا ختم نشد و انحراف های دیگری هم در ادامه پخش این سریال در این کشورها به وجود آمد.» شخصیت فرهنگی دیگری که در زمان پیش و پس از انقلاب تونس به این کشور سفر داشته، در خاطره یی جالب درباره توصیف تاثیر سریال های ترکیه یی بر مردم کشور تونس می گوید: « بعد از انقلاب تونس دو ماه در این کشور بودم. تونس کشوری دارای دیکتاتوری بود که از نظام سیاسی حاکم در آن به شدت ضربه خورده بود. در این کشور حتی مردمی که تمایل های مذهبی هم نداشتند از حکومت دل چرکین بودند. تونس کشوری بود که در آن حجاب ممنوع بود. در این کشور اگر فردی در طول هفته چند بار برای ادای نماز صبح به مسجد می رفت، در فهرست کنترل دولت قرار می گرفت. با چنین وضعیتی وقتی از آنها سوال کردم، دوست دارید بعد از تغییر نظام سیاسی چه سیستمی در کشور شما حاکم شود، اغلب آنها می گفتند: ما دوست داریم شبیه ترکیه شویم!


    قاعدتا مردم یک کشور نمی توانند با شنیدن سخنرانی مسوولان کشوری مانند ترکیه آرزو کنند شبیه آن کشور شوند یا اینکه کشته شدن ترک ها در کشتی توسط صهیونیست ها نمی تواند مردم تونس را به چنین کشوری علاقه مند کند. نکته جالب این بود که آنها صرفا به واسطه تماشای سریال های ترکیه یی علاقه مند به سیستم حکومت چنین کشوری شده بودند. آنها با ذکر مثال هایی از این سریال ها می گفتند: این خیلی خوب است که در ترکیه همه آزادی دارند و هر کس می خواهد دین دارد و هر کس نمی خواهد هم مسائل دینی را رعایت نمی کند و این مساله نیز مشکل ساز نمی شود. این موضوع برایم جالب شد و به واسطه همین مساله به خانه های بسیاری از آنها رفتم و دیدم اغلب آنها سریال های ترکیه یی تماشا می کنند: به ویژه در ماه رمضان که زمان اوج پخش این سریال هاست، سایت های اینترنتی زیادی این سریال ها را ضبط می کنند و روز بعد برای دانلود می گذارند.»


    Read more »

  • Mehran Modiri



    Mehran Modiri
    From Wikipedia, the free encyclopedia
    Mehran Modiri
    Born     Mehran Modiri
    January, 1962
    Tehran, Iran

    Mehran Modiri (Persian: مهران مدیری , (born January 8, 1962) in Tehran, Iran) is a prolific Iranian actor, television director and musician. His artistic career began in his teenage years as he was acting in local plays. He then entered the world of radio and television in the early 1990s, actively writing scripts for and participating in various comedy skits during the annual Norooz comedy television shows broadcasted by the IRIB.

    He continued appearing in television comedies, however, he achieved real stardom with his creation of Pavarchin, in which he won numerous awards for directing and starring in the picture. He tasted success again when he directed and starred in Noghtechin, and Jayezeye Bozorg, which became major hits on television in Iran[citation needed].

    Afterwards, he followed Pavarchin's storyline with the making of Shabhaye Barareh which became his most popular television program yet; the show remained incomplete after it was criticized for offending rural people, which resulted in an abrupt end to the show after 92 episodes, without completely explaining the Barareh history.

    He has starred in two full length films, and had planned on entering the film industry once again after Shabhaye Barareh was completed. However, he instead started working on his next project, television series Baghe Mozaffar.

    Modiri is also an active participant in the music world having released a number of music albums and performed in a number of concerts, all of which were sold out[citation needed]. He is also a veteran of the Iran–Iraq War[citation needed]. He is married and has two children.
    Contents
        1 Filmography
        2 Acting in Theater
        3 Discography
        4 Awards
        5 External links

    Filmography

    Mehran Modiri has acted in various TV series. Most of the popularity and fame he has garnered among the people of Iran emanates from his participation in these programs.

    TV Series

    Year     Name     Translation ( in English )     Director     Modiri's Part
    1992     Moshtha-ye Kuchak     The Little Fists     Soraya Ghasemi     Actor
    Hekayat-ha     Tales     Mojtaba Yassini     Actor
    Pand-ha va Andarz-ha     Advices     Mojtaba Yassini     Actor
    1993     Norooz-e 72     Norooz of 72     Dariush Kardan     Actor
    Bagh-e Gilas     Cherry Orchard     Majid Beheshti     Actor
    Parvaz-e 57     The Flight 57     Mehran Modiri     Actor & Director
    1994     Saat-e Khosh     Happy Hour     Mehran Modiri     Actor & Director
    1995     Sal-e Khosh     Happy Year     Mehran Modiri     Actor & Director
    1997     Norooz-e 76     Norooz of 76 ( IRIB1 )     Mehran Modiri     Actor & Director
    Norooz-e 76     Norooz of 76 ( IRIB2 )     Mehran Modiri     Actor & Director
    1998     Jong-e 77     Show in 77     Mehran Modiri     Actor & Director
    1999     Bebakhshid Shoma     Excuse me! You are?     Mehran Modiri     Host and Director
    Pelak-e 14     Number 14     Mehran Modiri     Actor & Director
    2000     90 Shab     90 Nights     Mehran Modiri     Actor & Director
    2001     Tanz-e 80     Satire 80     Mehran Modiri     Host & Director
    2002     Dardesar-e Valedein     Parents' Predicaments     Masoud Navvabi     Actor
    Pavarchin     Tiptoe     Mehran Modiri     Actor & Director
    2004     Noghteh-chin     Dotted     Mehran Modiri     Actor &

    Director & Costume Designer
    2005     Jayezeh-ye Bozorg     The Grand Prize     Mehran Modiri     Actor & Director
    2005-2006     Shabha-ye Barareh     The Nights Of Barareh     Mehran Modiri     

    Director &Actor
    2007     Bagh-e Mozaffar     Mozaffar's Garden     Mehran Modiri     Director &
    Actor
    2008     Mard-e Hezar Chehreh     The Man with A Thousand Faces     Mehran Modiri     Director &
    Actor
    2009     Mard-e Do Hezar Chehreh     The Man with Two Thousand Faces     Mehran Modiri     Director &
    Actor
    2010     Ghahve-ye Talkh     The Bitter Coffee     Mehran Modiri     Director &
    Actor

    Movies

    Year     Name     Translation in English     Director
    1994     Didar     Visit     Mohammad Reza Honarmand
    2002     Tokyo Bedoon-e Tavaqqof     Tokyo Non-Stop     Saeed Alamzadeh
    2007     Ganj-e Mozaffar (A 10 episode CD release)     Mozaffar's Treasure     Mehran Modiri
    2008     Dayere Zangi     The Tambourine (Satellite Dish)     Parisa Bakhtavar
    2008     Hamishe Paye Yek Zan Dar Miyan Ast     There Is Always a Woman In Between     Kamal Tabrizi

    Acting in Theater

    Before acting in TV series and films, Mehran Modiri had performed in the theater.
    Year     Name of Play     Director
    1974     Khargoosh     Hamid Alami
    1977     Shookhi     Sadra Rasouli
    1979     Telegraph     Mehdi Sharifi
    1983     Palang-e Nadan     Behrooz Salimi
    1985     Yek Tanz va Yek Gham-ava     Behrooz Salimi
    1988     Arsenal     Mohsen Haji Youssefi
    1989     Pansion     Mohsen Haji Youssefi
    1990     Simorgh     Ghotboddin Sadeqi
    1991     Hamlet     Ghotboddin Sadeqi
    1992     Kisseh Box     

    Discography

    Albums

        1999 : Deltangi-ha - Declamation of Hatef Alimardani 's Poems.
        2000 : Az Roo-ye Sadegi - Composed By : Babak Bayat and Fardin Khalatbari
        2003 : Ahang-e Film-e Hamnafas - Composed By: Fardin Khalatbari
        2004 : Ahang-e film-e Shabhaye barareh
        2005 : Ahang-e film-e Baghe mozaffar

    Awards
    Title     For Film/TV/Drama     Status of Winning     Year
    Best Actor     Khargoosh (drama)     Won
    (Golden Parrot)     1974
    Jong-e 77     Won     1998
    Bebakhshid Shoma?     Won     1999
    Pavarchin     Won     2002
    Pavarchin     Won     2003
    Best Director     Saat-e Khosh     Nominated     1996
    Jong-e 77     Won     1998
    Bebakhshid Shoma?     Won     1999
    Pavarchin     Won     2002
    Pavarchin     Won     2003 Read more »

  • عکس های جدید و کمیاب

    عکس های جدید و کمیاب پانته آبهرام










    عکس های جدید سحر دولتشاهی


















    چند عکس داغ و تازه




    اکبر عبدی


    امین حیایی


    امیر جعفری

    عکسهای جدید نیوشا ضیغمی, همسر و دیگران













    عکس های جدید سحر قریشی










    جدید ترین عکس های شبنم قلی خانی












    جدید ترین عکس های خاطره اسدی








    تک عکس های جدید بازیگران



    بیتا بیگی


    سمیرا حسینی


    شادی احدی فر


    سولماز اقمقانی



    مهراوه شریفی نیا-فاطمه معتمد اریا-محمد رضا غفاری



    نگین صدق گویا


    لاله اسکندری


    نرگس محمدی و مادرش


    حدیث فولادوند-پویا امینی



    مریم خدارحمی


    رزیتا غفاری
    Read more »